WAT WIJ DOEN

Stylingadvies aan huis

Heb je iets moois gezien op onze webshop maar twijfel je of het wel helemaal past in jouw woning of ruimte? Wij komen graag naar je toe!
Voor een kleine bijdrage komen wij aan huis met producten om je te helpen met het afstylen van je woning of ruimte. Ook kunnen wij op aanvraag opzoek gaan naar producten die (nog) niet op onze webshop staan.

Uitgebreid interieuradvies 3D

Heb je een uitgebreider advies nodig of heb je (ver)bouwplannen? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden en ontvang je een offerte op maat.

Wat kunt u van ons verwachten?
Na ons kennismakingsgesprek en akkoord op de offerte, gaan wij aan de slag met het maken van een uitgebreid advies. Met een indelingsplan in 3D, verschillende voorstellen, moodboards, een kleurenplan, uitgebreide werkbeschrijving en 3D aanzichten zorgen wij voor een totaalplaatje. Deze voorstellen gaan wij samen in een tweede gesprek bespreken.

Andere mogelijkheden

Wij helpen je ook graag met overige interieurvragen zoals; een kleuradvies, een kort interieuradvies, lichtplannen, tuinontwerp 2D of 3D, kerststyling en droogbloem boeketten op maat.

Voor meer informatie, stuur ons gerust een mailtje naar info@mea-interieurs.nl of bel ons!